Lofoten - the most beautiful sightseeing in the world

Henningsvær Lofoten

Visit Norway kaller Lofoten for verdens vakreste øyrike og vi gir deg mulighet til å se hele kysten i et jafs... eller slik du helst vil. Se under for 4 måter å bruke verdens vakreste sjøreise på. Bildet over er fra Henningsvær, en av de seks havnene Aurora Explorer er innom.

We are sorry, this page is in the process of being translated - but it is all about seeing Lofoten from where it must be seen: From the sea. Join MS Aurora Explore from Svolvær to Reine* in Lofoten and back - or hop on and hop off as you please

*if you come from or go to Å in Lofoten, we offer bus-transportation between Å and Reine. 

 

Book Absolute Lofoten - the most beautiful sightseeing in the world

4 måter å bruke verdens vakreste sightseeing på!

1. Fra og til Svolvær

Dere ser hele Lofoten fra sørsiden uten et sekund i bil. MS Aurora Explorer går fra Svolvær kl 0930 og anløper Henningsvær, Nusfjord, Balstad og Reine* - og de samme havner på returen. Tilbake i Svolvær kl 1730 har dere sett hele Lofoten på den måten det er best; fra sjøsiden.

* Vi dekker også Å i Lofoten, men havneforholdene gjør at vi må tilby buss på strekningen Å - Reine

Lofoten Henningsvær Aurora Explorer

 

2. Bruk verdens vakreste sightseeing til å flytte dere i Lofoten

Dersom dere vil være flere netter flere steder er dette perfekt! Parker bilen et egnet sted og bruk båt mellom fiskeværene. Hopp på der du vil og av der du vil - så kan du overnatte flere steder og bruke MS Aurora Explorer, verdens vakreste sightseeing, til å flytte dere langs kysten!

Lofoten mountains seen from the sea

 

3. Hopp på og av i Henningsvær

Vi går fra Henningsvær kl 1015 og returnerer kl 1645. Da har dere hele kvelden i Henningsvær om dere vil og tid til en middag på Henningsvær Bryggehotell eller berømte Fiskekroken eller en rask tur innom kunstgalleriet KaviarFactory (åpent til kl 1900) - vel verdt et besøk!

Lofoten Henningsvær Aurora Explorer

 

4. Sett sammen deres egen tur!

Hopp på i Henningsvær, av i Balstad, på i Balstad og av i Henningsvær. Dette er bare et eksempel. Men det å komme seg til Henningsvær for så å gå av igjen samme sted er jo nevnt. Men dere kan gå på i Henningsvær og gå av i Balstad eller i Nusfjord. Så hopper dere på returen når MS Aurora Explorer kommer tilbake. Spør i resepsjonen på Nyvågar, de har rutetidene. Dette anbefales virkelig!

Lofoten Lighthouse View from Aurora Explorer

 

Hva kan du se langs kysten?

...å komme inn i de fem nydelige havnene på veien er rett og slett helt magiske opplevelser... 

Aurora arriving Nusfjord Lofoten
Lofoten Coastal view from Aurora Explorer
Lofoten Reine from Aurora Explorer