CBIS 6704827

Jakten på Nordlyset Kirkenes

AuroraExpressNordlys: Aurora Borealiser kanskje det vakreste naturfenomenet du noensinne vil ha muligheten til å se. En eksplosjon av grønt, flagrende som et slør over den arktiske himmelen. Når du ser opp mot auroraen, skjønner du hvor liten du er i naturens underverkNoen ganger er lysene lett å se - noen ganger må vi jakte på dem.Snowhotel Kirkenes tilbyr tre unike turer hvor du kan jakte på nordlyset - av husky, med snøscooter. eller med AuroraExpress-buss.
Kirkenes
Preise ab 1000

På AuroraExpress-turen vil vår sjåfør ta deg langt fra lys-forurensningen, og kjøre østover mot den russiske grensen, vestover mot Finland, eller sørover inn i Pasvikdalen , avhengig av nordlys-prognosen. I tillegg til sjansen for å oppdage nordlyset, gir turene en flott mulighet til sightseeing i området.

 

Aurora- turene er veldig populære for bryllupsreiser og frierier - hva kan være mer magisk enn å stille spørsmålet til din utkårede, under den arktiske himmelen og nordlysets magiske slør?

Kirkenes er et av de beste stedene i verden å se nordlys fra september til mars.

Med 200 nordlysnetter per år, og med hjelp av våre erfarne guider, vil du ha den beste muligheten for å jakte på nordlyset.

Vi vil gjøre alt vi kan for å hjelpe deg med å finne dem.

Images

Meeting point